Wat zeggen anderen over ons?

Resultaat telt en daarop worden we graag afgerekend. Maar wat is een goed resultaat? Dat bepalen wij niet, maar onze opdrachtgevers. En al zijn we natuurlijk trots op ál onze mooie projecten uit heden en verleden, één ding is zeker: je bent zo goed als je laatste werk.

Wilt u weten hoe anderen over ons oordelen? Neem dan gerust eens contact op met onderstaande opdrachtgevers voor een stukje ‘proof of the pudding’. Daarna schuiven we met plezier bij u aan tafel voor de héle pudding!

“A&M Infra heeft korte lijnen binnen de organisatie met contactpersonen die verstand van zaken hebben dit draagt bij aan een duidelijke en goede communicatie.  Daarnaast is het met Mark, Sander en de rest van de medewerkers fijn samenwerken en dat versterkt de goede samenwerking.”

Jelle van de Most

Road technical officer // Gemeente Loon op Zand

A&M Infra heeft een duidelijke en eenduidige communicatie richting zijn opdrachtgever. Zowel de medewerkers binnen als de medewerkers in het veld weten waar ze over praten en zijn oplossingsgericht in projecten. Dit versterkt en vergemakkelijkt een prettige en duidelijke samenwerking binnen een project.

Arno Mekes

Beleidsmedewerker Infra // Gemeente Steenbergen