Wat zeggen anderen over ons?

Resultaat telt en daarop worden we graag afgerekend. Maar wat is een goed resultaat? Dat bepalen wij niet, maar onze opdrachtgevers. En al zijn we natuurlijk trots op ál onze mooie projecten uit heden en verleden, één ding is zeker: je bent zo goed als je laatste werk.

Wilt u weten hoe anderen over ons oordelen? Neem dan gerust eens contact op met onderstaande opdrachtgevers voor een stukje ‘proof of the pudding’. Daarna schuiven we met plezier bij u aan tafel voor de héle pudding!

“A&M Infra heeft korte lijnen binnen de organisatie met contactpersonen die verstand van zaken hebben dit draagt bij aan een duidelijke en goede communicatie.  Daarnaast is het met Mark, Sander en de rest van de medewerkers fijn samenwerken en dat versterkt de goede samenwerking.”

Jelle van de Most

Road technical officer // Gemeente Loon op Zand

A&M Infra heeft een duidelijke en eenduidige communicatie richting zijn opdrachtgever. Zowel de medewerkers binnen als de medewerkers in het veld weten waar ze over praten en zijn oplossingsgericht in projecten. Dit versterkt en vergemakkelijkt een prettige en duidelijke samenwerking binnen een project.

Arno Mekes

Beleidsmedewerker Infra // Gemeente Steenbergen

A&M-Infra is een prettige en no-nonsense partij om mee samen te werken. Er wordt goed meegedacht in oplossingen wanneer er zich lastige of onverwachte situaties voordoen. De communicatielijnen zijn kort en daardoor direct, dit komt de samenwerking zeker ten goede. Afspraken worden netjes nagekomen en het eindresultaat is wat een opdrachtgever mag verwachten.

Rogier Nota

projectleider Infra // Gemeente Loon op Zand

A&M Infra levert een kwalitatief hoogstaand werk af. De medewerkers op de werkvloer werken erg netjes en streven ernaar dat het werk er puntgaaf uit ziet. Daarbij is het erg prettig communiceren met A&M Infra, er is direct contact waardoor wij als gemeente altijd snel antwoord hebben op onze vragen.

Tim Hinssen

Projectleider realisatie // Gemeente Goirle

A&M voelt de wensen van de opdrachtgever prima aan. Het bedrijf heeft korte contact lijnen en werkt met mensen die verstand van zaken hebben. A&M is er op uit om in samenwerking de werkzaamheden uit te voeren, met oog voor de omgeving en binnen de beoogde planning. Kortom A&M is een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

Jos van de Wiel

Directievoerder Team OOR // Gemeente Waalwijk