Welke werkzaamheden we ook voor u uitvoeren, veiligheid staat bij ons voorop. Dat bereiken we onder meer door voortdurend te investeren in ons materieel en wagenpark, maar ook door strikt volgens de meest actuele ARBO-normen te werken.

Up-to-date wagenpark

Onze goed opgeleide vakmensen werken altijd met het nieuwste materieel en kunnen beschikken over een modern machine- en wagenpark. Zo zijn onze praktische bussen compleet ingericht met het benodigde klein werkmaterieel. En er staan het hele jaar door ruim voldoende knikmopsen, trilplaten en Giant Kortnek loaders klaar om in actie te komen. Onze medewerkers zullen dus altijd met de juiste gereedschappen en materialen op het werk zijn.

Alles conform Arbowet- en regelgeving

Onze eigen en externe medewerkers werken standaard volgens de meest recente Arbowet- en regelgeving met het benodigde werkmaterieel. Daar zijn we heel strikt in, want de gezondheid en veiligheid van onze mensen mogen op het werk nooit in gevaar komen. Hiertoe werken we bijvoorbeeld met een vacuümsysteem dat op al de machines zit (voor het stellen van diverse betonmaterialen). Ook maken we gebruik van diverse pneumatische legklemmen voor het machinaal aanbrengen van straatwerk. En zo hebben we nog veel meer voorzieningen die het werk aangenamer en veiliger maken, waardoor het meestal ook sneller klaar is! Wilt u er meer over weten? Als u even contact met ons opneemt infomeren we u graag.