A&M Infra is een middelgroot wegenbouwbedrijf met circa 30 vaste werknemers, van grondwerkers en rioleerders tot allround gww-vakmannen, machinisten en (leerling) straatmakers. Vanuit ons hoofdkantoor in Waspik (Noord-Brabant) bedienen we uiteenlopende opdrachtgevers in de zuidelijke helft van Nederland.

Onze roots

Toen onze naamgevers – Arjan van Eersel en Mark Akkermans – A&M Infra in 2002 oprichtten, hadden ze een duidelijk doel voor ogen: het verzorgen van professionele bestrating voor aannemers en andere opdrachtgevers. Aanvankelijk verliep deze missie volgens plan. Al vanaf 2006 verwierf A&M Infra steeds grotere aannemerscontracten en het bedrijf groeide gestaag door naar 15 man in 2010. Ondertussen haalde Mark in de avonduren zijn aannemerspapieren, terwijl Arjan zich voornamelijk richtte op de uitvoering.

Van onder- naar hoofdaannemer

Gedurende deze periode bouwde A&M Infra aan een solide reputatie als onderaannemer voor grote aannemers in de gww-sector. Maar de ambities (en mogelijkheden) reikten al snel verder. De laatste jaren heeft A&M Infra zich doorontwikkeld tot een betrouwbare hoofdaannemer op het gebied van grondwerk, riolering en bestrating. Daarbij is het accent gaandeweg verschoven naar zelfstandige projecten voor bedrijven, particulieren, gemeenten en andere overheden. Na een eerste grote opdracht voor de gemeente Loon op Zand werken we nu op vaste basis voor vijf gemeenten in de regio. Het is ons streven om dit gaandeweg uit te breiden met enkele gemeenten per jaar.